Bitlis Eren Üniversitesi Ubuntu Biyopsikososyal Sağlık Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu Okulumuzu Ziyaret ettiler.

Bitlis Eren Üniveristesi  Ubuntu Biyopsikososyal Sağlık Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu işbirliğiyle okulumzda öğrencilere yönelik etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte Tiyatro ve Müzik çalışmaları yapıldı. Etkinlikte açıklama yapan Eren Ünv Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat TEK ''Ziyarette gösterilen ilgiden memnun olduklarını bu tür etkinlikleri sık sık yapacaklarını dile getirdiler. Okul Müdürü Yılmaz ÜSTÜNDAĞ da '' Ziyaretten dolayı memnun olduklarını öğrencilerin bu ziyaretten mutlu olduklarını dile getirdi ve katılan herkese teşekkür ettikten sonra program sona erdi.

23-12-202223-12-202223-12-2022

Yayın: 23.12.2022 - Güncelleme: 23.12.2022 15:37 - Görüntülenme: 232