Etiket Sonuçları: yarışma

Ock

Okulumuzda Öğretmenler arasında masa tenisi yarışması yapıldı. Öğrenciler arasında da sınıflar arası masa tenisi ve langırt yarışmaları yapıldı.

Çocukların fiziksel aktivitelerle eğlenerek öğrenmelerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen 2024 Yılı Okul Spor Şenliği; özel öğrencilerin motor becerilerini geliştirmek, sosyal etkileşimlerini artırmak ve takım ruhunu kazandırmak hedefleriyle düzenlendi. Oyun ve etkinlikler esnasında öğretmenler tarafından yönlendirilen çocuklar, çeşitli aktiviteler sayesinde hareketli bir hafta yaşadılar. SPOR ETKİNLİKLERİMİZİ ARALIKSIZ DEVAM ETTİRİYORUZ parolasıyla okulda masa tenisi ve Langırt yarışmalarında dereceye giren tüm öğrencilere okul Müdürü Yılmaz Üstündağ tarafından Madalya verildi.

Ock

Ahmet Eren Özel eğitimi Meslek Okulunda 1. dönemin  son haftasında Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda  yapılan planlama ile okulda  sportif ve kültürel etkinlikler yapıldı bunlardan bir taneside  "Sınıflar Arası Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Okulumuz öğrencileri  yarışmada dereceye girmek için kıyasıya mücadele verdiler.

Yarışma sonunda, 10/ A sınıfı 1. 11/A sınıfı da 2. oldu. Dereceye giren öğrencilere okul müdürü tarafından çeşitli ödüller verildi.