Ahmet Eren Özel Eğitim Meslek Okulu

05326020922
Beşminare Mahallesi Beşminare 18.Sok. No2 Merkez / Bitlis
Vizyon
27 yaşından gün almamış, hafif düzeyde eğitilebilir olan öğrencilerimizin seviyelerine uygun ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazanmalarını, kendine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurttaş olarak yetişmelerini, sahip oldukları yeteneklerini kapasiteleri oranında kendileri için mümkün olabilecek en üst seviyeye gelmesini ve toplum içinde kendilerine yeterli olabilmesini sağlayacak bilgi, beceri ve sosyal olanakları sunmayı amaçlayan bir anlayışıyla hizmetimizi sürdürmekteyiz.
Misyon
Özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin, yeterlilik ve yetenekleri doğrultusunda ve ölçüsünde, yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, işe ve mesleğe hazırlamak, yetişmiş personelimizle geliştirilmiş eğitim program ve yöntemleri uygulayarak özel eğitim gerektiren bireylere hizmet vermektir. Oluşturduğumuz güven ortamıyla, öğrencilerimizde var olan cevher ve potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek. Kendi kendine yetebilir seviyeye getirmek. Her seviyede ve farklılıkları olan öğrencilerin eğitim -öğretim ihtiyaçlarını sezinlemek, bunları programlamak ve uygulamak. Okul, aile ve çevredeki kuruluşlarla işbirliği ile öğrencilerimizi hayata hazırlamak için varız.
Servis
Bitlis / Merkez