BİTLİS / MERKEZ - Ahmet Eren Özel Eğitim Meslek Okulu

Ara

Eren Holdingin katkılarıyla, Ahmet Eren Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürlüğü tarafından  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle okulda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda okulumuz öğrencileri için Tatvan ilçesinde sinema, gezi ve yemek etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerimize okul personelleri, yöneticiler ile öğretmenleri eşlik etti. Programın düzenlenmesinde katkılarından dolayı Eren Holding ve Eren holding Bitlis temsilcisi Sayın Metin Kazaz'a teşekür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikali 80. yılında yurt genelinde olduğu gibi Ahmet Eren Özel Eğitim Meslek Okulunda da törenle anıldı.   Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılında yapılan anma programı 10 Kasım saat 08.55' de gerçekleştirilen anma töreni ile başladı.     Törene okulumuz İdarecileri, Öğretmenler ve  öğrencilerimiz katıldı.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasından sonra Öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile sona erdi.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmazın başkanlığında ,Bitlis Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen ve öğrencilerimizle beraber Vali Oktay Çağatay'ı ziyaret ettik.

Özel çocukları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Çağatay, öğrenciler ile tek tek ilgilenerek öğretmen ve idarecilerden okul hakkında bilgiler aldı. Okul müdürü Yılmaz Üstündağ ziyaretten gördükleri ilgi ve alakadan dolayı Vali Çağataya teşekkür etti. Vali Çağatay daha sonra öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ziyaret sona erdi.